Era 4 Świata Shinobi
[Sensei]Brawo, dobrze przyswojona wiedza, otrzymujesz 80%
Użytkownik
[Azero]Dobrze... no dobrze.... wybieram walkę z kimś.
Miejmy to już za sobą...
[Sensei]Czas zawalczyć z jednym z moich klonów, do dzieła, pokaż Co potrafisz, musimy ocenić w jaki sposób jesteś zdolny do walki i jakich technik i strategi używasz. Nie będziesz atakowany, aczkolwiek bądź gotów na kontrę.
Użytkownik
Azero skoncentrował się
[Azero]Yorge no jutsu!
Chłopak przywołał na siebie zbroje. Gdy to uczynił, ruszył na klona
Klon czekał na atak, jednak Azero po prostu na niego wyskoczył.
[Sensei]Niestety dodatkowo użyłeś Ninjutsu, to test walki wręcz, nie poszło Ci najlepiej, daje 0%
Użytkownik
[Sensei]Masz do dyspozycji 10Shurikenów i 10Kunai, a przed sobą tarcze. Kunai mają trafisz bezpośrednio w tarcze czym bliżej środka tym lepszy wynik. Shurikeny zaś muszą jedynie trafić gdziekolwiek w tarczy jednak musisz rzucić wszystkimi na raz. Do dzieła.
Użytkownik
Zastanowiłem się przez chwilę, jak powinienem to zrobić.
Rzucił wszystkim, co miał
[Azero] Haaa!
Nie bywałym szczęściem pomimo braku zdolności celowania, cztery kunai oraz sześć shurikenów, znalazło się w tarczach.
[Sensei]Brawo brawo, 40% i 60% łącznie zdobywasz 380% na 600% możliwych, gratuluje oto Opaska Genina Azylu, powodzenia w wyborze nowej uczelni oraz misji jako prawowity Shnobi.
Użytkownik
Udało się. UDAAAAAŁO SIĘ! Stałem się Geninem Azylu. Mimo przeciętnego wyniku, moje marzenie zrealizowało się. OD DZISIAJ JESTEM...
[Azero] <zakręcił się parę razy wokół własnej osi, po czym upadł na dupie, albowiem zakręciło mu się w głowie> GENINEM! HUUURAAAA!